Betöltés...

Tubbease patacipő, S, rózsaszín

Leírás A Tubbease? patacipőt Új-Zélandon fejlesztették ki. A cél egy légáteresztő patacipő létrehozása volt problémás patákra. A hurkos-kampós rögzítő segítségével a patacipő könnyen felrakható a ló lábára. A Tubbease? előnyei: ? a levegő felfelé tud távozni, így nem ragad bent hő vagy ndevesség a cipőben ? a gumi borítású alap megbízhatóan megakadályozza a nedvesség bejutását és folyamatosan biztosítja, hogy a kezelőfolyadék a patán maradjon ? az optimális klíma a cipőn belül azt jelenti, hogy a pata megőrzi természetes erejét ? az erős EVA betét csökkenti a nyomás okozta fájdalmat és megnöveli a Tubbease? patacipő élettartamát ? kelés, fekély, patasérülés, stb. kezelésére ? a design védett Tubbease? (NZ 417646) Tulajdonságok Átmérő: 11 cm Méret: S Szín: rózsaszín

Tovább
Adatlap
Ár: 14.590 Ft
Besorolása: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2023.09.10
Eddig megtekintették 327 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Tubbease patacipő, S, rózsaszín
Lehetőségek
Megosztók

Lovak rovaton belül a(z) "Tubbease patacipő, S, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)Eladó, esetleg ingyen elvihető ló apróhirdetések!

A Lovak apróhirdetési rovatban eladó kancák, ménesek, szamarak, valamint lótáp és egyéb a lóval összefüggésbe hozható lovas hirdetések található.

TIPP: Lóvásár előtt nézzen szét az Agrár hirdetési rovatunkban is.