Betöltés...

Dr. Kelen HORSE-MED HOT GÉL 500ml

Dr. Kelen HORSE-MED HOT GÉL Verseny és hobbilovak részére kifejlesztett gyógyhatású bemelegítő-gél, melynek edzés, fizikai megterhelés előtti használata biztosítja az izmok optimális vér- és oxigénellátását. A helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású mentol, elősegíti a gyors regenerálódást, a boróka- és fahéj olaj pedig serkenti a vérkeringést. FEI doping-free: Paprikakivonatot (capsaicin-t) nem tartalmazó speciális bemelegítő gél. A készítmény anyagai nem szerepelnek a FEI dopping-listáján. (A pillanatnyilag aktuális lista tartalmáért a gyártó nem tud jogi felelősséget vállalni, annak ellenőrzése a felhasználó jogköre.) Dr. Kelen HORSE-MED HOT GÉL Külsőleg alkalmazandó. Sport vagy fizikai megterhelés előtt a gélt erőteljes mozdulatokkal masszírozzuk be, hogy az izmok optimális állapotba kerüljenek. Néhány perc múltán erős meleg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad. Nem ragad, a szőr nem lesz ragacsos, nyomtalanul felszívódik. Tartósítószert, illatanyagot nem tartalmaz. FEI doping-free ? a készítmény hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján. (A pillanatnyilag aktuális lista tartalmáért a gyártó nem tud jogi felelősséget vállalni, annak ellenőrzése a felhasználó jogköre.) A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE JuniperusCommunisFruitOil, CinnamonOil, LemonOil, EucalyptusOil, Carbomer, TEA, PEG-7 GlycerylCocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentholum*Alcohol, Water 4. CÉLÁLLAT FAJ: Ló Csak külső használatra! A gél a sebes, vérző felületet az alkohol tartalom miatt csípheti. Vigyázzon, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!

Tovább
Adatlap
Ár: 3.175 Ft
Besorolása: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2023.09.22
Eddig megtekintették 147 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Dr. Kelen HORSE-MED HOT GÉL 500ml
Lehetőségek
Megosztók

Lovak rovaton belül a(z) "Dr. Kelen HORSE-MED HOT GÉL 500ml" című hirdetést látja. (fent)Eladó, esetleg ingyen elvihető ló apróhirdetések!

A Lovak apróhirdetési rovatban eladó kancák, ménesek, szamarak, valamint lótáp és egyéb a lóval összefüggésbe hozható lovas hirdetések található.

TIPP: Lóvásár előtt nézzen szét az Agrár hirdetési rovatunkban is.