Betöltés...

Vecsés

Ár: 17.999.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tökéletesség Felsőfokon!

Lehetséges-e a városhoz közel eső helyen megteremteni azt a békés családi otthont, ahol nem kell nélkülözni a jó levegőt, a reggeli friss virágillatot és a madárcsicsergést? A vecsési 2013-as építésű Újvilág lakóparkban a Dózsa György úton csendes, nyugodt, barátságos, kertes környezetben élje, az életét ahol a természet várja önt!
Az ingatlan egy amerikai konyhás nappalival, 1 különnyíló hálószobával és egy kádas fürdőszobával rendelkezik. É-i fekvésének köszönhetően rendkívül hüvős. Minden ablaka redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt.
Ne feledkezzünk meg a 10,78 nm-es lélegzetelállító teraszáról sem,illetve 21,52 m es kertről mely nyáron központi helyet tölthet be, hiszen remek lehetőséget biztosít a dolgos hétköznapokból egy kis pihenésre vagy akár grillezésre is! Ráadásul minden szobából megközelíthető.
A lakáshoz autóbeálló is tartozik elektromos kapunyitóval, mely 1 autó számára biztosítja a helyet!
A fenntartási költségek rendkívül alacsonyak. A konyhában található konyhabútor vételár részét képezik.
Tartozik még az ingatlanhoz egy kb. 5 m2-es, külön helyrajzi számon lévő, saját, zárható ajtóval ellátott tároló helyiség is.

Energetikai tanúsítványa kiváló, hiszen A.
Az ingatlan tehermentes, így rövid határidőn belül költözhető.

Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül sok lehetőséget rejt magában. A közlekedése kitűnő! Gyál felé haladva az M0-ás autóút újonnan megépült része pillanatok alatt elérhető és rajta keresztül az M5-ös autópálya is. 10 perc autózással elérhetünk az Auchan, KIKA, Dechatlon áruházakhoz. Tömegközlekedés szempontjából a közelben buszmegálló, és pár perc sétával a vasútállomás is megközelíthető.
A repülőtér felé haladva a Ferihegyi gyorsforgalmi út és a 4-es főút is gyorsan elérhető. Az infrastruktúra nagyon fejlett. A közelben üzemel egy CBA közért, zöldséges, étterem, mellette egy OMV benzinkúttal. A szomszédban található ALDI is segítheti a hétköznapi bevásárlást a mindennapokban.

Ideális mindazok számára, akik a modern kertvárosi életérzést kedvelik! Amennyiben szeretne egy ilyen mesebeli, csodálatos otthont remek áron, akkor Hívjon, hogy megmutassam álmai otthonát!

Az ár alkuképes!
+36207741288;+36204102601

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Vecsés
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: -
Alapterület (m2) : 45
Szobák száma: 1,5
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Saját kertel rendelkező
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 783 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Vecsés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: