Betöltés...

Eladó családi ház Vecsés, Fő út

Ár: 500.000.000 Ft

Megvételre kínálok Vecsés központjában egy impozáns, minden igényt kielégítő családi házat!

Az ingatlan 1950-be épült, amit a jelenlegi tulajdonosa 2009-be teljesen újragondolt és átépített, mindenből a csúcskategóriás minőséget választva, így kialakítva 3 szinten, szinte mindent ami maximálisan kiszolgálja az igényeiket és a kényelmüket.

A ház így nettó 741 nm, amely egy 1796 nm-es parkosított, térkövezett, automata locsolórendszerrel felszerelt telken helyezkedik el. Az ingatlan körbejárható, előkertes és a ház mögött található 3 autó számára fűtött garázs, egy 30 nm-es kis lakóház, illetve a térkövezett területen 10 autó számára biztosított a parkolás.

Az ingatlan alsó szintjén kialakításra került egy konyha, egy nagy méretű mosókonyha, a gépészeti helyiség, egy tároló, egy vendég fürdőszoba és három szoba, melyek mindegyikéhez külön gardróbszoba és fürdőszoba tartozik.

A középső szintet még hangulatosabbá teszi a 3,6 méteres belmagasság, ahol a közösségi terek mellett egy hatalmas esztétikailag és műszakilag is a legjobb minőségi anyagok használatával kialakított konyha található, gránitlapos konyhaszigettel, több beépített sütővel, mosogatógéppel és kávéfőzővel.

A nappali középpontjában egy gyönyörűen kivitelezett cserépkályha található, ami kiválóan kiegészíti a fűtésrendszer hatékonyságát, így a ház teljes évi fűtés költsége nem haladja meg a 300.000 Ft-ot. Köszönhetően a szobánként illetve helyiségenkét szabályozható padlófűtésnek, a ház 50 cm vastagságú falainak, amik 12 cm-es Dryvit szigeteléssel borítottak és a legmagasabb minőségű 5 kamrás, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt hő és hangszigetelő műanyag nyílászáróknak. A meleg víz előállítását napkollektorok segítik. Beépítésre került még a központi porszívó és a többzónás riasztórendszer videó kaputelefonnal, melyhez minden helységben található vezérlőegység.

A felső szinten kapott helyet a szülői háló, melyhez saját fürdőszoba tartozik káddal és zuhanyzóval, továbbá egy nagy méretű gardróbszoba. Ezen a szinten kialakítottak még egy dolgozószobát, egy külön fürdőszobát és egy jelenleg tárolónak használt szobát.

Összességében nézve az egész házat, a környezeti adottságait, az elhelyezkedését és a benne rejlő lehetőségeket az ingatlan kiválóan alkalmas akár klinikának, egészségügyi intézménynek, cégközpontnak vagy akár egy otthon végezhető vállalkozási tevékenység megvalósítására, mert az alsó szint teljesen elszeparálható.

A házban található minden beépített bútor és berendezés a vételár részét képezi, továbbá a jelenlegi bútorok is igény szerint megvásárolhatók.

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 230328
Tulajdonságok
Település: Vecsés
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Fő út
Telek nagysága (m2) : 1976
Épület hasznos területe (m2) : 780
Szobák száma: 8
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 279 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Vecsés, Fő út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat