Betöltés...

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Felújítandó lakás a 3. kerületben

Ár: 41.900.000 Ft

Megvételre kínálunk egy FELÚJÍTANDÓ, 57 m²-es, földszinti, 1 + 2 félszobás panellakást Budapest III. kerületének közkedvelt részén, közel a Duna-parti sétányhoz. Ez az ingatlan remek lehetőség lehet mind saját otthonteremtésre, mind befektetési célra.

A lakás egy tágas nappalival, két félszobával, egy külön gardróbszobával és étkezős hallal rendelkezik. A konyhája ablakos, a fürdőszoba és a mellékhelyiség különálló. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A lakáshoz tartozik egy kis franciaerkély, ahol reggelente élvezheti a friss levegőt. A fűtés távfűtéses, egyedi mérőórával felszerelve.

Az ingatlan tehermentes, így az új tulajdonos akár azonnal birtokba is veheti. A felújítás révén egyedi elképzelései szerint alakíthatja át a lakást, így egy igazán személyre szabott otthont hozhat létre, amely maximálisan megfelel saját ízlésének.

A környék rendkívül kedvező adottságokkal rendelkezik. A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség barátságos. A közlekedés kiváló, néhány perc sétára találhatók a buszmegállók és a HÉV, az utca végében pedig egyetem található. A Duna-part pedig egy rövid sétával elérhető, ahol gyönyörű környezetben pihenhet. A parkolás a ház előtt ingyenes.

Ez az ingatlan valóban egy olyan lehetőség, amelyet érdemes megragadni – alakítsa ki belőle álmai otthonát! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374544
Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Felújítandó lakás a 3. kerületben
Alapterület (m2) : 57
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Távfűtés
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.05
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, III. kerület, Felújítandó lakás a 3. kerületben" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat