Betöltés...

Eladó 76m2-es Téglalakás, Dunakeszi

Ár: 64.600.000 Ft


Dunakeszi alagi részén a víztorony közelében, csendes kertvárosias hangulatú mellékutcában 1. emeleti lakás eladó. Az ingatlan valójában egy ikerfél de az ikerházat emeletekre osztották, így gyakorlatban egy lépcsőn megközelíthető nettó 76, bruttó 92 négyzetméteres lakás, melyhez 400 négyzetméter kizárólagos használatú telek tartozik!  

A lakás jó elrendezésű, tágas, világos (D-NY tájolás) amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba és mosokonyha elrendezésű. Az étkezőből nyílik egy 6 négyzetméteres panorámás napos terasz. 

Az ingatlan jó műszaki állapotban van egy tisztasági festés után költözhető. A lakás klímatizált, a fűtés padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel is megoldott. A homlokzaton 10 cm a tetősík fellületeken 20 cm szigetelés van, így a rezsi rendkívűl kedvező, számlákkal igazoltan 25-30 ezer Ft/hó télen nyáron. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A konyha bútorokkal gépekkel a vételár részét képezi, akárcsak a beépített gardrób szekrények. 

A lakáshoz tartozó 400 nm telek, sík, szabályos téglalap alakú, jelenleg kerti fészer, kis pergola, valamint két autónak fedett beálló lett kialakítva, de elhelyezkedésének és méreteinek köszönhetően,sok más hasznosítási lehetőség is adott. 

 


Tulajdonságok
Település: Dunakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 76m2-es Téglalakás, Dunakeszi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dunakeszi Ingatlanközpont