Betöltés...

Eladó 70m2-es Panellakás, Dunakeszi

Ár: 59.900.000 Ft


Dunakeszin, 4 emeletes panel ház földszinti, nappali+3 hálószobás frissen felújított lakása eladó. A lakás 70 négyzetméteres nagyon jó elosztású, a szobák mindegyike külön nyílik, a konyha-étkező tágas, a WC külön helyiségben található. Az ingatlan tájolása kelet-nyugati, így reggel és délután is napsütötte. 

A 2021-ben történt teljeskörű felújítás során a teljes épületgépészet (víz, villany,csatorna hálózat) cserélve lett, új radiátorok, új külső- belső nyílászárók kerültek be, redőny és szúnyogháló is felszerelésre került, 2 db hűtő-fűtő klímát is beszereltek. Természetesen minden burkolat és szaniter is újra let cserélve. A konyha igényes bútorokkal és gépekkel felszerelt, melyek a vételár részét képezik. 

Az épület elhelyezkedése nagyon jó, a Casalgrande tér 1 perc sétával elérhető, ahol üzletek, szolgáltatások, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő is található. Közvetlenül a ház előtt és mögött is park található így az ablakok zöldre néznek. Gyártelepi vasútállomás 10 perc sétára található. A földszinten az egyetlen lakás céjára használt ingatlan (a másik lakás magán orvosi rendelő). Jó lakóközösséggel bíró társasház, tartozás nincs, megtakarítás van. Alacsony rezsi és alacsony közös költség jellemzi a fenntartást. 


Tulajdonságok
Település: Dunakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 70m2-es Panellakás, Dunakeszi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dunakeszi Ingatlanközpont