Betöltés...

Eladó lakás Budapest, I. kerület, Attila út

Ár: 55.900.000 Ft

Eladó I. kerület Krisztinaváros, Tabán részén, 3 emeletes, tégla építésű, belső udvarra néző földszinti, 39 nm-es, felújított, 2 szobás, akadálymentes, alacsony fenntartású, távfűtéses lakás.

Társasház jellemzői:
Az 1950-es években épült, 40 lakásos, jól karbantartott épület barátságos lakóközösséggel. A bejáratnál kamerarendszer található, és az épületet egy csendes, zöld kert veszi körül, amelyet a kertész és a lakók közösen gondoznak.

Az amerikai konyhás nappaliba lépve beépített konyhabútor, konyhai gépek és nappali szekrény található, amelyek az ár részét képezik. Jobbra egy hálószoba, balra egy zuhanyzós fürdőszoba helyezkedik el.

A konyhabútor másfél éve került beépítésre új elektromos sütővel és főzőlappal. A hálószobában beépített gardróbszekrény található. A szobákban parketta, a konyhában és fürdőszobában járólap van. A lakás biztonsági bejárati ajtóval és új műanyag ablakokkal van felszerelve. A villanyvezetékek felújítása megtörtént, új konnektorok és kapcsolók kerültek beépítésre.

Közös költség: 20 596 Ft/hó (korlátlan vízfogyasztással). A távfűtés díja 7 800 Ft/hó, nyáron pedig klímaberendezés biztosít kellemes hőmérsékletet.

Belső közös kert:
A belső kertből az Országos Széchenyi Könyvtár és a Buzogány-torony is látható. A lakás jelenlegi tulajdonosa a kertben kialakított egy kis fűszerkertet, melyet a lakók közösen használhatnak. A ház kertésze újonnan telepített bokrokat a fal mellé. Gyerekek számára hinta és trambulin is van a kertben. A kertben bőven van hely játszani, focizni, a kinti asztalnál ücsörögni, ebédelni. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370075
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Attila út
Alapterület (m2) : 39
Szobák száma: 2
Fűtés: Távfűtés
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, I. kerület, Attila út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat