Betöltés...

Eladó 66 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Érd Érd Liget

Ár: 69.900.000 Ft

Érdliget központi részén, közel mindenhez, eladó ez a 2021-ben épült 61,18 nm-es, három és fél szobás, erkélyes, modern lakás.

Az ingatlan egy négy lakásos társasház első emeletén helyezkedik el, és tartozik hozzá a zárt udvarban egy saját gépkocsi beálló. A lakás főbb jellemzői közé tartozik, hogy falai 38 cm-es téglából épültek, melyre 15 cm vastag hőszigetelés került, a belső válaszfalak is téglából készültek, és háromrétegű műanyag nyílászárók találhatók benne.
Az ingatlan fűtését egy Immergas kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, továbbá hűtő-fűtő klímaberendezéssel is felszerelt.
A lakás minőségi burkolatokkal és szaniterekkel rendelkezik, beépített és gépesített konyhája van, valamint a komplett fürdőszoba berendezés, beleértve a beépített bútorokat és a mosógépet, is a vételár részét képezi.
A padlástér teljes mértékben beépíthető, és a lakás teljes bútorzattal, beleértve a szekrényeket is, eladó.
A közlekedés kiváló, a buszmegálló mindössze egy perc sétára található, míg gyógyszertár, orvosi rendelő, bolt és állatorvos gyalog 1-3 perc alatt elérhetőek.
A lakás elrendezéséből és lokációjából adódóan ideális minden korosztály számára. Úgy alakították ki, hogy minden kényelmes és praktikus legyen, így ezzel már az új tulajdonosnak nem kell foglalkoznia, csak a bőröndjét kell magával hoznia.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. ( CSOK, Babaváró ) stb. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Referenciaszám: M280621
Tulajdonságok
Település: Érd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Érd Liget
Alapterület (m2) : 66
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 66 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Érd Érd Liget " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó