Betöltés...

Lenyűgöző helyen! Megbízható szerkezet! Kényelmes otthon! - Mosonmagyaróvár

Ár: 65.000.000 Ft

Lenyűgöző helyen! Megbízható szerkezet! Kényelmes otthon!

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Egy könnyen megközelíthető, aranyat érő helyen található, Mosonmagyaróváron ez a figyelemfelkeltő, sorházi lakás. Ez egyedülállóan helyezkedik el a város szívében, de mégis nyugalmas, barátságos környezetben.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI
A remek állapotú, masszívan megépített kétszintes épület, szigetelt szerkezetével nem csak a kinti hideget tartja távol, de a fűtésszámlát is radikálisan csökkenti. A ház előtt az udvaron található parkolóhely is a lakáshoz tartozik, ez biztonságos és kényelmes parkolást tesz lehetővé.

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
Földszinten egy tágas nappali-konyha, mely könnyedén az otthon központjává válik, és innen nyílik a terasz, ami meghitt hangulatot teremthet és a kutyusnak is lehet saját kialakított helye. Az emeleten található három szoba tökéletes a családi élethez, míg a kádas fürdőszobában könnyedén elszigetelődhet a világtól egy pillanatra. Az ingatlan összesen 78 négyzetméter, ami egy család számára is elegendő teret biztosít.

4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK
A megbízható, gázcirkó fűtési rendszer nem csak a hidegekben nyújt meleg otthont, hanem hatékonyságával a költségeket is észrevehetően csökkenti.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Az ingatlan közelében található számos bolt, Mosonmagyaróvár legnagyobb bevásárlóközpontja karnyújtásnyira, iskolák és szabadidős tevékenységet kínáló helyek, hogy mindig szinte mindent elérhető közelségben találjunk.
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 78
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Lenyűgöző helyen! Megbízható szerkezet! Kényelmes otthon! - Mosonmagyaróvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home