Betöltés...

PÁRATLAN OTTHON A VELENCEI TÓNÁL - Gárdony

Ár: 249.000.000 Ft

Eladó egy HANGULATOS, nappali 3 szobás, EGYSZINTES PÁRATLAN OTTHON a Velencei tónál.
A ház nagyon jó térelrendezéssel rendelkezik, hatalmas világos tereivel, szép burkolataival igazán kényelmes otthon érzetét kelti.
A nappali központi eleme egy nagyon szép tömbkályha amely télen rásegít a fűtésre és kellemes meleget biztosít.
A terasz a ház központ eleme hisz körbeöleli a ház, ezáltal nagyon intim és kellemes a a hangulata házból pedig körben rálátni a teraszra..
A ház folytatásában készült el egy elhúzható üvegfalú fedett nyári konyha, amely tovább
Műszaki tartalom: 30cm-es Porotherm téglából épült és 16cm-es grafitos austrotherm szigetelést kapott.
A fűtés (padló és radiátoros kör) és meleg vízellátást BAXI kondenzációs gázkazán biztosítja, amelyet minden évben a szakszerviz átvizsgált, karbantartott. A nappali és a szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal fedettek.
A műanyag nyílászárók (3 rétegű üveg meleg peremmel és biztonsági kilinccsel) redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beszerelésre. A 3 nagyméretű ablakhoz elektromos redőny tartozik. A 4 tetőtéri ROTO ablak elektromos vezérlésű redőnnyel került beszerelésre.
A födém 30cm-es szigeteléssel védett. Az aljzatbeton alatt 12cm-es szigetelés van. A járófelülettel érintkező nyílászárók esetén 20cm-es toktoldó van alul. Minden nyílászáró körbe extra toktoldóval került beépítésre.
A vizes helyiségekbe vízálló, míg a többiben tűzálló gipszkarton került. A gipszkarton felett mindenhol Dörken párazáró fólia van, ami az oldalfalakon is rögzítésre került így 100%-os a párazárás. Minden villanyvezeték az aljzatbetonban került elvezetésre, így csökkentettük a hő hidak lehetőségét. Bekötözés előtt BlowerDoor mérést végeztek a házon, így az esetleges hő hidakat megszüntették.
A ház havi rezsije most (4 főre): áram, gáz, víz-csatorna, szemét díj 40.000 Ft/hó
A konyhabútorba beépítésre került a mosogatógép, elektromos sütő, főzőlap páraelszívó és mikrohullámú készülék
A friss pollenmentes levegőt egy hőcserélős szellőztetős rendszer biztosítja. A takarítást központi porszívó rendszer segíti. Alternatív lehetőség a fűtésre egy tömegkályha amely a padlófűtéses területet képes befűteni napi egyszeri begyújtással.
A házban riasztó rendszer működik illetve külső mozgás érzékelők is kerültek kiépítésre. A kocsi behajtást motoros kapu biztosítja. 3 fázis került bevezetésre és szünetmentes áramkör biztosítja a hűtők működését egy esetleges műszaki hiba esetén. A házban a vezetékes internet elérés is kiépítésre került.
A kert: mindenki számára önfeledt kikapcsolódást nyújt, tűzrakó hellyel, fúrt kúttal, 6 körös öntöző rendszerrel. A kb 300 nm-es füves területre vakond háló került.
A kertben található még egy 20nm-es kis ház (2cm-es szigeteléssel) 4 magas ágyás (csepegtetővel), 4 gyümölcsfa, hársfa, szőlősor, málna, ribizli, egres bokor

A kert minden pontján biztosított az áramelérés, 5 helyen van vízcsap (ebből 2 DRV). A füves rész kivételével mindenhova került geo textília. kb. 100nm a térkövezett felület, ami az aszfaltútig kiér mindkét kapunál.

Környezet:
Dinnyés kevésbé ismert település, pedig igen sokféle látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik és a Velencei tó legnyugodtabb, legcsendesebb települése. A Székesfehérvártól 10, Gárdony centrumától pedig 5 km-re található, a Velencei-tó déli partján lévő településrész közigazgatásilag Agárddal együtt Gárdonyhoz tartozik.
Dinnyés főként a természetvédelmi területeiről ismert, hiszen mivel itt található a Dinnyési Fertő Természetvédelmi terület és a Velencei-tavi Madárrezervátum.
Tulajdonságok
Település: Gárdony
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 1265
Épület hasznos területe (m2) : 249
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "PÁRATLAN OTTHON A VELENCEI TÓNÁL - Gárdony" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence