Betöltés...

Zugló, Táborhely utcában, kellemes garzon eladó

Ár: 32.900.000 Ft

Eladó Budapest XIV. kerület Táborhely utcában, egy 35 négyzetméteres, 1 szobás földszinti garzon. A garzon központi helyen, az Egressy-Róna utca sarkánál található, de csendes, parkos, családias barátságos környezetben. A lakás ablakai is kertre nézőek. A Táborhely utca zsákutcának tekinthető. A ház a 70-es évek elején épült, tégla falazatú, jó állapotúnak mondható. Az épület 4 emeletes. A ház gazdasági állapota stabil. A lakóközösség csendes, polgári, jól szocializált.
A közös költség 9.950 Forint/hó. A lakáshoz másfél négyzetméteres tároló is tartozik, - a vételárban a tároló benne van. A rezsiköltség, fűtés, víz, villany összesen - fogyasztástól függően, - 20.000-25.000 forint között, a támogatottsági határokon bőven belül van.
A lakás fűtése gázkonvektoros.
Ennek az otthononnak a felújítása 2020-ban történt. Ekkor az ablakokat szunyoghálós műanyag ablakokra cserélték, és a vagyonbiztonság miatt az ablakokat rácsokkal látták el. A bejárati ajtó is biztonsági, modern, kicserélt. A lakás felújított jó állapotúnak tekinthető, lényeges felújítást nem igényel - de ez ízlésbeli kérdés. A fürdő zuhanykabinos, fürdő, wc egy helységben vannak. Azonnal igénybe vehető, lakható az otthon. A birtokba adás is rövid időn belül, szinte azonnal történhet, - megegyezés szerint.
A lokációja miatt ez a lakás befektetési ingatlannak is kiváló. A bérbeadó tulajdonosnak a központisága, jó tömegközlekedési elérhetősége, környezet miatt, megfelelő hozamot biztosíthat. A ház előtti parkolóban, az itt lakóknak a parkolás ingyenes. Tömegközlekedési ellátottságában a lakás környezetében, igen rövid séta távolságon belül találhat busz megállót, bármerre vinné is az útja. A lakás környezetében, minden infrastrukturális ellátottsága, ami egy igényes életvitelhez szükséges, megtalálható. A lalás vételárának kifizetése euróban is preferált, napi árakat tekintve, jelenleg körülbelül 80.000 euro.
Kellemes környezetben, otthonos, kedves kis lakás - látnia kellene!
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Táborhely
Alapterület (m2) : 35
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Lokáció, csendes, világos, jó tömegközlekedés, igény
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 111 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Zugló, Táborhely utcában, kellemes garzon eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ben marcato