Betöltés...

XIV. kerület Czobor utcában felújított lakás eladó

Ár: 34.770.000 Ft

Budapest XIV. kerület, Czobor utcában, földszinti 42 négyzetméteres, két szobás, felújított állapotú lakás eladó. A ház, amelyben a lakás található, osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztással. Hitel, erre nem vehető fel, de ennek a korlátnak a jelenléte a lakás árában is megjelenik.
A lakás fűtése elektromos panelekkel megoldott. A lakásban két darab, 1KW-os, 2KW-os, a fürdőben 600W-os elektromos fűtőberendezés biztosítja a kellemes meleget. A fűtési rendszer túlméretezett a lakáshoz, de ez a telepítésnél szándékos volt. Az ingatlanban nincs gáz. A szobák külön nyílnak, sajnos azonban a lakás alacsony belmagaságú, noha a lakhatáshoz szükséges belső magasság két, métert a belmagasság meghaladja. Ez az otthon, vagy befektetési ingatlan - mindkét célnak kiválóan megfelelhet - kertkapcsolatos, külön bejáratú, keleti tájolású. Szobái 11 négyzetméter, és 19 négyzetméteresek, a konyha 6 négyzetméter. A fürdő WC egyben vannak. A fürdő zuhanyzós. Minden rezsimérőórája külön van a lakásnak. A lakás fenntartási költségei fogyasztás függőek, de csak extrém esetben kerülhet a rezsidíj, a kritikus határokon kívül.
A lakás földszint volta ellenére, a délelőtti órákban benapozott. A ház vastag falainak, és a lakás fekvésének köszönhetően, télen, fűtés nélkül is temperált, 15+ fok van a lakásban, nyáron pedig 40 fok meleg felett is, kellemes 25 fok van, ami kellemes otthonosságot ad a lakókörnyezetnek. A kert 143 négyzetméter, a lakásnak 16 négyzetméteres terasza van. Kiülős, kellemes, szeparált, csendes, madárdalos környezetű, otthonos, kávézgatós kerti terasz ad kigyensúlyozottságot az itt élőknek.
A lakás közelében, minden infrastrukturális ellátottság, ami egy igényes, kényelmes életvitelhez szükséges, a közelben megtalálható, kis üzletektől, a bevásárló központokig, a Bosnyák téri piacig, minden könnyedén elérhető, 20 percen belül.
Tömegközlekedési ellátottsága a környéknek kiváló. 400 méterre található a lakástól busz megálló, de bármerre vinné is az útja perceken belül talál tömegközlekedési járatot.
Csendes, barátságos környezetben, jól szerparált kellemes otthon, Alsórákos, szinte falusi hangulatú, polgári, lokációjában, mégis a belvároshoz nagyon közel. A lakás ajánlható fiataloknak, befeketetésnek, de bárkinek, aki nyugalomra, és egy felújított, költségmentes lakásra vágyna. - Látnia kellene.
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Czobor
Alapterület (m2) : 42
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Kiváló lokáció, jó közlekedés, polgári környezet,
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 118 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "XIV. kerület Czobor utcában felújított lakás eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ben marcato