Betöltés...

Eladó lakás Székesfehérvár, Fő utca

Ár: 67.000.000 Ft

L-000193. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcán, eladásra kínálunk egy polgári megjelenésű, 83 m2 hasznos, alapterületű, felújított lakást!

A lakás a műemlék jellegű, felújított épület első emeletén található. A lépcsőházból, ami „csiga” lépcsős kialakítású, a lakás egy függő folyosóról közelíthető meg. Az elosztását tekintve, 2 szoba került kialakításra, a nagyobb alapterületű szobában, a nagy belmagasságnak köszönhetően, galéria került kialakításra. A lakáson belül a teljes elektromos és a vízhálózat, valamint a fűtésrendszer (gázkazán + radiátor) is felújításra került. Alternatív fűtésként és hűtésként, 2 db klíma került felszerelésre. A szobákban jó állapotú parketta a burkolat, a többi helység járólappal burkolt. A szobák ablakai a felújított országzászló térre néznek. A belső zárt udvarban az itt lakóknak, autóbeállási lehetőség biztosított, korlátozott számban.

A lakás a történelmi belváros egyik legjobb, frekventált helyén található, közel mindenhez (pl.: színház, bíróság, Zichy liget, éttermek stb.). Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás, valamint kialakítás kiemeli a többi belvárosi lakóingatlan közül.

Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után. Jó ide hazajönni.

Eladási irányár: 67 M Ft

A jelenlegi tulajdonos, hosszútávra visszabérelné az ingatlant, az új tulajdonostól, akinek ez egy remek befektetési lehetőséget.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 338740
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Fő utca
Alapterület (m2) : 83
Szobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.11
Eddig megtekintették 176 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Székesfehérvár, Fő utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat