Betöltés...

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Lebstück Mária utca

Ár: 87.000.000 Ft

ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ, AZONNAL KIADHATÓ, 3+1 SZOBÁS CSENDES LAKÁS, LIFTES HÁZBAN ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN!

70 nm, 3+1 szoba, 3.em, 87 MFt + 4,5 MFt a teremgarázshely(opcionálisan megvásárolható)

Újpest központban, a metrótól pár perces sétával elérhető, ez a csendes kis mellékutca, ahol a ’90-es évek végén épült 4 szintes, téglaépítésű, sátortetős társasház található. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a metró mellett számos busz és villamos is a tömegközlekedők rendelkezésére áll. A közelben számos bolt, étterem, bank, patika, és szolgáltató megtalálható, orvosi rendelő, óvoda és iskola is van a közelben.

A 4 szintes társasház kiváló anyagokból igényes tervezés alapján épült 1999-ben. A ház rendezett, gondozott, folyamatosan karban tartott. A körfolyosó, ahonnan a lakás megközelíthető egy szépen ápolt, csendes belső kertre néz, melyet a lakók szabadon használhatnak. Lift és kaputelefon segíti az itt lakók életét.
A 3. emeleten található 70 nm-es, nappali+3 hálós, jó állapotú lakás korábban befektetési céllal lett vásárolva, folyamatosan bérbe volt adva. A remek lokáció, és a nagyon jó elrendezés miatt, azonnal kiadható a továbbiakban is, kiválóan alkalmas többgyerekes család számára, illetve bérbeadás esetén 3 diák számára akár,(mivel mindegyik szoba önállóan megközelíthető). A kádas fürdő és a WC külön helyiségben található, a szobák ablakai cserélve lettek, így a lakás kifejezetten csendes.

Az előszobából az étkezőbe érkezünk, innen nyílik a konyha, a fürdő, a nappali és az egyik szoba. Innen tovább haladva egy kisebb folyosó részből közelíthető meg a WC és a másik külön bejáratú szoba. A nappaliba egy kétszárnyú ajtó vezet. Itt található a légkondicionáló, illetve innen nyílik az erkély, valamint a harmadik szoba egy újabb kétszárnyú ajtóval. A szobákban laminált parketta van, a közlekedő, a konyha, az étkező, a fürdő és a WC járólapos. Saját részre vásárolva, kisebb esztétikai felújítás után azonnal költözhető. A fűtésről és a melegvíz ellátásról új Westen típusú kondenzációs kazán gondoskodik.

A képeken látható bútorok és műszaki berendezések (mosógép, hűtő, mikro, gáztűzhely) megegyezés esetén a lakásban maradhatnak. (klíma, konyhabútor a vételár részét képezi).

A lakáshoz tartozik egy kb. 1,5-m2 méretű tároló, a ház alagsorában, illetve van lehetőség a teremgarázsban 1 db. autóbeálló megvásárlására, melynek ára 4,5 MFt. A parkolóhely közepes-nagy autók számára is megfelelő méretű, az utcáról könnyű bekanyarodással, távirányítós kapun keresztül egy kényelmes rámpán át közelíthető meg. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371736
Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Lebstück Mária utca
Alapterület (m2) : 70
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.26
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Lebstück Mária utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat