Betöltés...

Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit

Murci két éve él már panzióban. :( Igy napja nagy részét kennelben tölti, de ilyen boldog, amikor kint lehet...Nagy szüksége lenne egy szerető családra!
Rövid szőre és ízületei miatt jó lenne, ha az idei télen már lenne lehetősége fűtött helyre is behúzódni. Murci egy 10 év körüli, de kirobbanó formában lévő, kedves, ragaszkodó, közepes termetű, ivartalanított lány kutyus.
Fiatalos állapotú, bűbájos kutya.
Temperamentumos, mozgékony, de ugyanakkor a rendhez nagyon tud alkalmazkodni és szófogadó is. Gyerekekhez szokott.Egyedüli kutyusnak tökéletes lenne, olyan családban, ahol nincs cica.
Területét figyelmesen őrzi.
Oltott, chipelt.

oszmun@gmail.com ; 06 20 376 7013
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.06.29
Eddig megtekintették 4502 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Murci nagyon szeretne már egy igazi gazdit" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.