Betöltés...

Féltetős akác kutyaház, V- ös méret -

Nagy méretű, rusztikus kivitelű kutyaház tartós és rendkívül erős akácfából!.Rusztikus megjelenésű kutyaól akác deszkából és felezett rönkökből. Választható jobbos vagy balos bejárattal. A képen látható ház balos ajtónyílással készült.. Nagy testű kutyák számára gyártjuk ezt a házat. Belső mérete: 80 cm x 120 cm. A szigetelt kivitel belső mérete: 74 x 114 cm. Erős csavarokkal készre szerelten adjuk át.- KisebbWebáruházunkban kínált termékeinket vagy raktárról szállítjuk, vagy rövid határidővel legyártjuk, országosan vállaljuk házhoz szállításukat!.

Tovább
Adatlap
Ár: 74.400 Ft
 
Feladás dátuma: 2021.01.14
Eddig megtekintették 1290 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Féltetős akác kutyaház, V- ös méret -
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Féltetős akác kutyaház, V- ös méret -" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.