Betöltés...

Törzskönyvezett Német juhász eladó!

Másfél éves Törzskönyvezett Német juhász szuka eladó.Jó természetű,jó ösztönökkel rendelkezik.Tenyésztésre és telepőrzésre is alkalmas.Csípő,könyök előröntgenje is jó.Munkavizsgás szülők,nagyszülők.Inzucht Remo Fichtenschlag (3:3).Minden védőoltása megvan.Gyermekes családoknak is elvihető.Szállításban tudok segíteni.
Adatlap
Ár: 200.000 Ft
Település: Karcag
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Németjuhász
 
Feladás dátuma: 2021.01.14
Eddig megtekintették 63 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Mátyus Imre
Törzskönyvezett Német juhász eladó! Törzskönyvezett Német juhász eladó! Törzskönyvezett Német juhász eladó! Törzskönyvezett Német juhász eladó!
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Törzskönyvezett Német juhász eladó!" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.