Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Ismerd meg Csele történetét és fogadd örökbe!

Ismerjétek meg, Cselének, ennek a 10 hó körüli kis szuka kutyának a szomorú sorsát! Cselét egy elhagyott háznál látta meg valaki, ahogy a halott anyukájához bújva őrizte őt. Mint kiderült a "gazdák" elköltöztek és a mamát láncra kötve ott hagyták. Szegény még élelemért sem tudott valamerre elmenni,így éhen halt. Cselének az volt a nagy szerencséje,hogy nem volt megkötve,így valahol valami kevés eleséghez juthatott,de csak nagyon kevéshez, mert csont sovány volt megtalálásakor. 1-2 nap múlva Ő is éhen halt volna. Jelenleg ideiglenes befogadónál vár egy szerető gazdira. A törvény által előírt chip és oltás árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie. Tel :06 70 325-2625 gyakran foglalt.Ha nem éred el,hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested! Ahogy lesz egy kis ideje visszahív.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Ózd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.03.23
Eddig megtekintették 49 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Ismerd meg Csele történetét és fogadd örökbe!
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Ismerd meg Csele történetét és fogadd örökbe!" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.