Betöltés...

Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét

King, ez a gyönyörű, 2 év körüli kan kutya,bekerült az ózdi gyepmesteri telepre. Sürgősen gazdit keresünk neki! A törvény által előírt chip és oltás árát a jövendőbeli gazdának kell kifizetnie. Olyan gazdit keresünk neki, Aki a fajtát ismeri, kutyás tapasztalattal rendelkezik,erős kezű. Szigorú elő és utó kontrollal, folyamatos kapcsolat tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, és örökbe fogadási szerződéssel vihető csak el!
Tel: 06 70 325-2625, ha foglalt hívd később! Visszahív.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Ózd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Pitbull
 
Feladás dátuma: 2020.02.16
Eddig megtekintették 607 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Impozáns megjelenésű King-nek keresünk gazdit szigorú feltét" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.