Betöltés...

Halak és halételek - Hoitsy György; Szabó Péter

Ár: 4.999 Ft

Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve. Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval - Receptmutató

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.07.04
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Halak és halételek - Hoitsy György; Szabó Péter" című hirdetést látja. (fent)