Halak és halételek - Hoitsy György; Szabó Péter
Ár: 4.999 Ft
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve. Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval - Receptmutató

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.07.04 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Halak és halételek - Hoitsy György; Szabó Péter" című hirdetést látja. (fent)