Betöltés...

Képes nagy enciklopédiája gyermekeknek 1-6.

Ár: 10.000 Ft

Tóth Dóra
Képes világtörténelmi kronológia gyermekeknek
E könyv az emberiség történtét kronológiai sorrendben mutatja be a gyerekeknek és a történelmet kedvelő felnőtteknek. A neolitikus forradalomtól a szocialista rezsimek bukásáig eltelt 5000 év jelentős eseményeit közel 1000 hiteles illusztráció segítségével hoztuk elérhető közelségbe olvasóink számára. A kronolőgia a történelemoktatás tananyagát jól kiegészítve, a gyerekek számára érthető nyelven, sok-sok portréval, térképpel és magyarázó ábrával teszi érdekesebbé a tanulást.
A Képes világtörténelmi kronológia gyermekeknek című kiadvány egyszerre kézikönyv, érdekfeszítő olvasmány, képgyűjtemény, és adattár, amely minden érdeklődőt elkalauzol a múlt nagy eseményei között.

Tóth Dóra
Az őskori ember története gyermekeknek
E kiadvány az ember kialakulásának és fejlődésének történetével ismerteti meg a gyermekeket. A szöveg a művészi értékű rekonstrukciók segítségével betekintést nyújt őskori elődeink életébe, vagyis a természettel vívott mindennapos küzdelmeikbe, művészi alkotásaik csodálatos világába, valamint a nyomaikat feltáró régészeti ásatások gyakran kalandos, véletlenszerű történeteibe.
A tudományos alapokon nyugvó magyarázatok, leírások a gyermekek számára érthetően mesélik el, hogy hol, mikor és milyen régészeti leletek kerültek napvilágra.

Anna Claybourne - Antonia Cunningham
Az állatok nagy enciklopédiája
Kiadványunk a Föld különböző élőhelyeinek bemutatását tűzte ki célul. Megmutatni azt, hogy az egyes növény- és állatfajok miként alkalmazkodtak a környezetükhöz. A színes illusztrációk, fényképek és rajzok, az egyszerű és világos magyarázószövegek együttesen szolgálják a célt, betekinteni a világ legizgalmasabb, sokszor már veszélyeztetett élőhelyeire.

Barbara Cork - Struan Reid
A tudomány nagy enciklopédiája
Kiadványunk hat önálló részt tartalmaz, átfogó képet nyújtva a tudomány csodálatos és rejtelmes világáról.
Megtudhatod, hogy tested egyes részei milyen feladatokat látnak el, s ezeknek miként kell dolgozniuk, hogy egészséges maradj, tanulmányozhatod az orvostudomány kérdéseit, azt, hogy hogyan előzhetők meg a betegségek, betekintést kaphatsz az élet kialakulásáról, megismerheted a tengeralattjárók működésé, a régészek izgalmas kutatómunkáját, valamint magyarázatot találhatsz arra, miért világít a villanyizzó, és miként működik a villanymotor.
Könyvünkből könnyen megérthető válaszokat kaphatsz a fent említett kérdésekre, s mindezek mellett még sok egyéb érdekes ismeret birtokába juthatsz, kiegészítve és bővítve az iskolai tananyagot.

Tóth Dóra - Molnár Márta
Képes gyermeklexikon
A Képes gyermeklexikon közel 1000 szócikket és színes képet tartalmaz. Kiadványunk elsődleges célja az, hogy kedvet csináljunk a gyerekeknek a tanuláshoz, és színesebbé, érdekesebbé tegyük a tananyagot.
Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a tévében, rádióban elhangzó kifejezéseket is megmagyarázzuk. Ez alapján a gyermekek el tudják helyezni a sokszor barátságtalan hangzású
Tulajdonságok
Település: VII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 171 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Képes nagy enciklopédiája gyermekeknek 1-6." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: CanonEOS