Betöltés...

A hivatalos Downton Abbey Ötórai Tea Szakácskönyv

Ár: 6.990 Ft

A hivatalos Downton Abbey Ötórai Tea Szakácskönyv az elegancia és a finom ízek szerelmeseinek készült. Ez a lenyűgöző gyűjtemény több mint 150 fényképet és 70+ ínycsiklandozó receptet tartalmaz, amelyek átveszik az angol arisztokrácia hagyományos délutáni teázásának stílusát. A könyv Gareth Neame, a Downton Abbey producere által írt előszóval kezdődik, amelyben betekintést nyerhetünk a sorozat világába és annak hatására a tea kultúrájára.

A könyv bemutatja a tea történetét, különböző változatait és az etikett szabályait, amelyeket az angol arisztokrácia teázás közben követett. A receptek között megtalálhatók a klasszikus sütemények, torták, szendvicsek és dzsemek, amelyeket a Grantham család és barátaik fogyasztottak az emeleten és az alagsorban egyaránt.

Ez a könyv nem csupán recepteket kínál, hanem egy valódi élményt és betekintést az arisztokratikus életbe, miközben a Downton Abbey rajongói újrateremthetik a sorozat pompás ötórai teázásának hangulatát és zamatát.

Miért pont ez a termék?


Lenyűgöző fotók és történelmi tények
Klasszikus, arisztokratikus teázási élmény
Gazdag, hagyományos ízek és receptek


Felhasználási tippek:



Családi összejövetelek
Baráti teadélutánok
Ajándék, amely stílust és eleganciát sugall


Felhasználási alkalmak:



Esküvői teapartik
Születésnapi teadélutánok
Háziasszonyi teázás


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő teadélutánodat ezzel a könyvvel, amely garantáltan visszarepít a Downton Abbey világába!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A hivatalos Downton Abbey Ötórai Tea Szakácskönyv" című hirdetést látja. (fent)