Betöltés...

80 négyzetméteres, felújított, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XI. kerület

Ár: 430.000 Ft

Szeretettel köszöntjük a Gellérthegy lábánál található újonnan felújított üzlethelység bemutatkozásában. Az ingatlan azonnal költözhető és hosszú távra kiadó. Az épület kiváló elhelyezkedésű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik üzleti tevékenysége számára.

Az ingatlan állapota felújított, beleértve a fűtést, a vízellátást, az elektromosságot, a burkolatot és a nyílászárókat. A 80 négyzetméteres alapterületen elhelyezkedő üzlethelység a földszinten található, így könnyen megközelíthető és praktikus a mindennapi működéshez.

Az ingatlanban légkondicionáló is található, amely kényelmesebbé teszi az üzlethelység használatát. A bérleti időtartam minimális 36 hónap, ami hosszú távú megoldást kínál az üzleti terveinek megvalósításához.

Az ingatlanban egy légterű helyiség található, amelyben 2 darab WC, 1 tusoló és 1 étkező is megtalálható. Ez az elrendezés lehetővé teszi az üzlethelység sokféle felhasználását és a kényelmes munkavégzést.

Az ingatlan kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így az ügyfelek és a dolgozók könnyen megközelíthetik. A rezsiköltségek nincsenek megadva, így az üzemeltetés költséghatékony lehet.

Ne habozzon, és vegye igénybe ezt a kiváló lehetőséget, hogy üzletét elhelyezze ezen a remek elhelyezkedésű és felújított üzlethelységben. Az energetikai tanúsítvány jelenleg nincs rendelkezésre bocsátva, de a helyszínen további információkat kaphat erről.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy további részleteket és a megtekintés lehetőségét megbeszélhessük. Ez a ingatlan remek lehetőséget kínál üzleti tevékenysége számára Gellérthegy közelében.
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: XI. kerület, Villányi út
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 80
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 85 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "80 négyzetméteres, felújított, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XI. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum