Betöltés...

65 négyzetméteres, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest II. kerület

Ár: 390.000 Ft

Kiadó a 2. kerület egyik legnépszerűbb és jól ellátott részén, Kuruclesén, ahol kiváló infrastruktúra és oktatási intézmények teszik még vonzóbbá a környéket, egy 65 nm-es üzlethelyiség, amely saját terasszal (40 nm), kertrésszel és kocsibeállóval rendelkezik.

Ez a földszinti üzlethelyiség közvetlenül az utcáról nyílik, így könnyű hozzáférést biztosít vendégeink számára. Az ingatlan kiválóan alkalmas orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, bemutatóteremnek, exkluzív szépségszalonnak vagy akár cukrászdának, pékségnek is.

Az ingatlan kényelmes és tágas belső terének köszönhetően számos lehetőséget kínál a belső elrendezés és berendezés terén, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön vállalkozásának igényeihez. A saját terasz és a kertrész lehetőséget nyújt arra, hogy vendégei egy nyugodt és kellemes környezetben élvezzék a szolgáltatásokat vagy termékeket.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen könnyen megközelíthető gyalogosan és autóval egyaránt. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így a bevásárlás, az éttermek és az egyéb szolgáltatások könnyen elérhetőek.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalkozását ezen a kiváló helyen telepítse! Keressen minket még ma, hogy megtekintse ezt a fantasztikus ingatlant, és tervezze meg álmai vállalkozását itt,
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: II. kerület, Bognár utca
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 65
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 348 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "65 négyzetméteres, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest II. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum