Betöltés...

Kaposvár városközpontjához közel a Kinizsi lakótelepen kiadó egy, igényesen felújított, klímás, bútorozott, és modern gépekkel felszerelt, 55 m2-s, 2 szobás, erkélyes lakás.

Ár: 150.000 Ft


Szeretnél egy csendes, mégis a városközponthoz közeli, igényesen felújított otthonba költözni? Akkor ne keress tovább! Kiadó egy 55 m²-es, 4. emeleti, napfényes panel lakás a Kinizsi lakótelepen, amely minden igényt kielégít.

A lakás két különálló, világos szobával rendelkezik, egyikükhöz egy erkély is tartozik, ahonnan pazar kilátás nyílik Kaposvárra. A tágas konyhában kényelmesen elfér az étkező is, a modern beépített konyhabútor mellett mosogatógép, gáztűzhely és nagy hűtőszekrény biztosítja a mindennapi kényelmet. A felújított fürdőszobában új mosógép található, a külön WC pedig tovább növeli az otthon funkcionalitását.

A lakás nem csak esztétikailag újult meg – az összes nyílászáró cserélve lett, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt műanyag ablakok, valamint minőségi fa belső ajtók biztosítják a komfortot. A szobákban ízléses parketta található, míg a többi helyiség modern hidegburkolattal rendelkezik. A fűtés egyedi mérőórás, ami gazdaságos megoldást jelent, a forró nyári napokon pedig a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Az ingatlan teljesen bútorozott, beleértve a hálószoba nagy gardróbszekrényét, amely rengeteg tárolóhelyet kínál, valamint az előszobában is beépített szekrények állnak rendelkezésre. További tárolási lehetőség még, hogy az ingatlanhoz közös tároló is tartozik. 

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelő és posta is a környéken megtalálhatók. Tökéletes választás lehet családoknak is, akik szeretnének egy kényelmes, felújított otthonban élni egy nyugodt környéken, mégis közel a belvároshoz.

Ne maradj le erről a remek lehetőségről, költözz be azonnal ebbe az álomlakásba Kaposváron!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 150.000 Ft / HÓ + 2 HAVI KAUCIÓ + REZSI

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_panellakas_Kaposvar/6706916/

Azonosító: E-335

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kaposvár városközpontjához közel a Kinizsi lakótelepen kiadó egy, igényesen felújított, klímás, bútorozott, és modern gépekkel felszerelt, 55 m2-s, 2 szobás, erkélyes lakás." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99