Betöltés...

ÚjszerŰ 3 szobás lakás kiadó Debrecen Fészek lakópark

Ár: 240.000 Ft

Hosszú távra is kiadó 1 vagy 2 fő részére Debrecenben az egyik kedvelt helyszínen , a Kishegyesi úti Fészek lakóparkban az amerikai National Instruments Debreceni gyárához közel egy 6 lakásos ( két szintes, szintenként 3-3 lakással ) zárt udvaros társasházban az első emeleten egy 69 négyzetméteres É- K- NY tájolású jó elosztású lakás.
A lakás háromszobás ( nappali + 2 szoba ). A külső falak hőszigeteltek , a külső nyílászárók műanyag hőszigetelt bukó-nyíló kivitelűek, az erkélyajtókon és az ablakokon fokozott zajcsillapítású redőny és a fürdőszoba kivételével az ablakokon felcsévélhető rovarháló is van.
Helyiségek:
- Előtér
- az előtérből külön nyíló kézmosóval is ellátott WC
- az előtérből nyíló polcozott kamra
- Folyosó nagyméretű beépített gardrob szekrénnyel
- Konyha
- Nappali
- Fűrdőszoba
- 2 szoba
- 2 Erkély
A nappaliban - amelynek egy része étkezőként funkcionál - és a szobákban szalagparketta , a többi helyiségben igényesen kiválasztott kerámia burkolatok vannak. A konyha igényes kivitelezésű konyhaszekrénnyel, SAMSUNG NO FROST hűtőszekrénnyel, BOSCH elektromos gépekkel tűzhellyel , beépített sütővel, mosogatógéppel , külső kivezetésű konyhai pára- és szagelszívóval van felszerelve.
A fürdőszobához vezető Közlekedőben ( ahonnan a két szoba nyílik ) esztétikus kivitelű , nagyméretű gardrob szekrény van, ami a teljes ruhatárat képes befogadni. A lakás részben bútorozott, a hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy ágyfunkciós sarok garnitúra , egy összecsukható fotelágy , egy modern étkezőasztal 6 székkel, egy üvegajtós TV szekrény és egy könnyű álló kivitelű fémpolc van, amit a bérlő igénye szerint saját bútoraival kiegészíthet.
A fürdőszobában új Gorenje mosógép , a sarokkádon kívül egy új még használatba nem vett 90x90 méretű, víztiszta üvegű és fehér hátfalas zuhanykabin is be van állítva .
Minden helyiség frissen van festve. A falak fehér színűek a Nappali két szemközti falának kivételével ami szürke
A fűtéshez szükséges hőt, valamint a használati melegvíz ellátást az előtérben elhelyezett Immergas ELO Star típusú, 24 kW teljesítményű zárt égésterű ( A lakás légterébe visszatorlódás esetén nem kerülhet be füstgáz ) gázüzemű kombi kazán biztosítja , amit egy beépített szekrény rejt el . A hőmérséklet hordozható COMPUTHERM termosztáttal, a radiátorok hőleadása termosztatikus szeleppel állítható be, illetve szabályozható. A 2024. január 08-án készült Hiteles Energetikai Tanúsítvány szerint a lakás Energetikai minőség szerinti besorolása :” C “ osztály. Ebbe az osztályba sorolt ingatlanok energiahatékonysága magas, az üzemeltető rezsiköltségei alacsonyak. Az elektromos hálózat biztonságtechnikai felülviz
Tulajdonságok
Település: Debrecen
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Újszerű
Utca: Kishegyesi
Alapterület (m2) : 69
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "ÚjszerŰ 3 szobás lakás kiadó Debrecen Fészek lakópark" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Zwingli