Betöltés...

Kaposváron a Béke-Füredi lakótelepen, kiadó egy teljesen felújított, 52 m2-s, 2 szoba + erkélyes, klímás, modern bútorokkal, és új gépekkel felszerelt panellakás.

Ár: 140.000 Ft


KIADVA !!!

 

Ha egy kivételes, minden szempontból tökéletes otthonra vágyik, akkor ez az ingatlan Önre vár! 

Ez a 4. emeleti, 52 m²-es, 2 szobás, erkélyes lakás nemcsak tágas és világos, de teljes körű, modern stílusú felújításon is átesett. A szigetelt társasház biztosítja a kiváló hőszigetelést, míg az új műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnyökkel szerelve, gondoskodnak a kényelmes, nyugodt légkörről. A belső ajtók igényesek, modern megjelenést kölcsönözve a lakásnak.

A lakás szíve a teljesen megújult konyha, ahol beépített konyhabútor és vadonatúj konyhai gépek állnak rendelkezésre. A tágas fürdőszoba épített zuhanykabinnal büszkélkedhet, ami mellett a mosógép is kényelmesen elfér. A szobák modern parkettával burkoltak, és mindegyik helyiség klimatizált, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

Az ingatlan minden apró részlete gondosan megtervezett: új burkolatok az egész lakásban, kicserélt radiátorok és egyedi hőmennyiség mérő biztosítják a kedvező rezsiköltségeket. A lakáshoz közös tároló is tartozik, valamint az ingyenes parkolás a lakótelepen külön kényelmet jelent az itt lakók számára.

A lakás teljesen bútorozva, modern gépekkel felszerelve várja új bérlőit, akik azonnal költözhetnek. A környék is kiváló, a belváros csupán néhány percre van, de minden fontos szolgáltatás – boltok, orvosi rendelők, gyógyszertár, iskola, óvoda, játszótér – is a közelben található.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, költözzön be egy igazán stílusos, otthonos lakásba, amely a nyugalmat és a kényelmet egyaránt kínálja!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 140.000 Ft / HÓ + 2 HAVI KAUCIÓ + REZSI

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_panellakas_Kaposvar/6706915/

Azonosító: E-333

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kaposváron a Béke-Füredi lakótelepen, kiadó egy teljesen felújított, 52 m2-s, 2 szoba + erkélyes, klímás, modern bútorokkal, és új gépekkel felszerelt panellakás." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99