Betöltés...

Logikai Játékok

Játékok rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Logikai
További 131 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 24 db hirdetés helyett 155 db hirdetés között böngészhet..

24 találat - 1/3 oldal
rss
Rubik - Rubik 3x3x3 klasszikus kocka - Eladó - Webáruházban kapható!
2.590 Ft
A SmartGames új IQ-Puzzler változata 120 feladvánnyal három különböző játékmódot kínál 2 és 3 dimenzióban...
2.990 Ft
A Kúpvarázs tizenhárom különböző elemből áll. A logikai játék célja szétszedni és újra összeilleszteni az eredeti formát.Anyaga: fa.Mérete: 11,2 x 11,2 x 10,4 cm.Tervezte: Andrew Snowie
4.290 Ft
Rubik - Rubik Twist Color logikai játék - Eladó - Webáruházban kapható!
3.190 Ft
Egy kiváló társí­tás: ördöglakat és kulcstartó egyben. A cél levenni a karikát a patkóról.Apró meglepetés ajándéknak is kiváló!
500 Ft
A játék célja az egymásba kapcsolódó elemeket szétválasztani, majd újra összerakni.Nehézségi szint (1-6): 2
3.490 Ft
6 db-os trükkös logikai kirakó fából, melyből egy három dimenziós piramis rakható ki.Mérete: 8 x 8 cm.Praktikus vászonzsákba csomagolva.
750 Ft
7 db-os trükkös kirakó, melyből sokféle alakzat kirakható. Fejleszti a gyermek logikáját, kreativitását, térlátását. Gyerekeknek és felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújt a tangram.Vászonzsákban.
750 Ft
Logico Piccolo Összeadás és kivonás 20-ig 2. rész Játékos matematikai feladatkártyák kisiskolásoknak! Összeadás és kivonás 20-ig! Logico Piccolo Összeadás és kivonás 20-ig 2. rész Játékos...
1.690 Ft
Logico Piccolo Szem-kéz koordináció: Alakzatok Kéjszüljünk játszva az iskolára, ismerjük fel a mintákat, egészítsük ki, párosítsuk őket! Logico Piccolo Szem-kéz koordináció: Alakzatok A vizuális...
1.690 Ft

Új és használt játékok

A játékok apróhirdetésben jellemzően, eladó olcsó használt játékok – esetleg megunt ingyen elvihető játékok – apróhirdetési között böngészhet. Hirdetőink játékkereskedések és tulajdonosok.

TIPP: Érdemes lehet szétnézni a Sporthirdetésekben is például a használt kajak kenuk között is.