Betöltés...

Polgárdi Jármű

Jármű rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Polgárdi
Jelenleg csak a magánhirdetők hirdetéseit látja. Mutasd a webáruházak hirdetéseit is, akik szállítanak Polgárdi településre is.

3 találat - 1/1 oldal
rss
SZINTE ÚJ ÁLLAPOTBAN ,lévő Kewwy Fókcus 50 2 T robogó,kevés km .karc mentes,nem volt törve,Magyarországi második tulajdonosa vagyok,vásárlási papírja,biztosítása meg van,két kulcs riasztó táv...
Dátum: 2018.04.22
140.000 Ft
Hyundai Getz 1,1-es benzines, elején sérült donor autó eladó. Megkímélt, garázsban tartott, gondozott kocsika volt, amíg nem találkozott az eleje a szalagkorláttal a tükörjégen. A motor teljesen...
Dátum: 2018.02.11
250.000 Ft
TOWN & COUNTRY128 típusú 3 kerekű elektromos kerékpár / nagy kerekű /. eladó vagy elcserélném. KKSZ.4. típusú 4 kerekű elektromos Moped, 3 hónapot használt, piros eladó vagy elcserélném.
Dátum: 2018.02.08

Használt jármű és új járművek!

Eladó használt és új járművek, és járműalkatrészek rovatban megtalálható a használtautó hirdetésektől kezdve a haszon jármű apróhirdetéseken keresztül a légi járművekig, mindennemű jármű apróhirdetés.

TIPP: Jármű vásárlása esetén célszerű (a vásárlás előtt) a járműkatrészek áráról, és a jármű várható fenntartási költségeiről is tájékozódni.