Betöltés...

Somogytúr Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Somogytúr
További 2 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 2 db hirdetés helyett 4 db hirdetés között böngészhet..

2 találat - 1/1 oldal
rss
A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a 2943-as számú, jó adottságokkal rendelkező SOMOGYTÚRI ÉPÍTÉSI TELKÉT. A LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált SOMOGYTÚRI ÉPÍTÉSI...
Dátum: 2021.04.11
10.000.000 Ft
Balatonlellétől 10 km-re,, Somogytúr településén 2541 nm-es építési telek eladó. A telekről szép panoráma tárul elénk a somogyi dombokra. Közművek az utcában. Beépíthetőség 30%.
Dátum: 2021.04.08
4.500.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.