Betöltés...

Öcsöd Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Öcsöd
További 1 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 3 db hirdetés helyett 4 db hirdetés között böngészhet..

3 találat - 1/1 oldal
rss
Öcsöd és Békésszentandrás között 2,6479 Ha legelő eladó
Dátum: 2020.09.13
Eladó a képen látható ingatlan , 110nm , 3 szoba ,1konyha ,1 kamra és 1 teljesen új fürdőszoba , új csúszás mentes járólap a konyhában és az előszobában ! 2200nm telek , ehhez tartozó hátsó ólak is...
Dátum: 2020.05.02
Eladó öcsödön egy teljesen tartozás mentes , felújított ingatlan - 110 nm - ( újonnan burkolt csúszásgátló járó lappal 1előtér ,1 szintén burkolt csuszasgátló konyha , 2 szoba Laminalt padlo ,...
Dátum: 2020.02.06

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.