Betöltés...

Létavértes Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Létavértes
További 16 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 3 db hirdetés helyett 19 db hirdetés között böngészhet..

3 találat - 1/1 oldal
rss
Eladó Létavértesi sarok ház nagy telekkel a Széchenyi utca 107 szám alatt. A telken 3 különálló építmény található melyek vályogból építették A telek 1800 négyszögöl A telken víz, csatorna,...
Dátum: 2020.04.11
családi ház 3 szobás , 70 nm. vastag vályogfalú teljesen közmüvesitett , fő utcán 2 percre a központól , 3000 nm területtel
Dátum: 2019.10.15
LÉTAVÉRTESEN, Debrecentől 25 km-re felújítandó ház, 2 szoba, konyha, fürdőszoba 4400 négyzetméteres telekkel eladó.
Dátum: 2019.09.24

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.