Betöltés...

Mezőhegyes Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Mezőhegyes
További 2 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 3 db hirdetés helyett 5 db hirdetés között böngészhet..

3 találat - 1/1 oldal
rss
Kivételes helyszínen, kivételesen gondozott tanya. Eladásra kínálok egy 10000 nm-es zöldellő, külterületi telken lévő egyedi hangulatú 53 nm-es összkomfortos házat. Ingatlan csere is szóba jöhet....
Dátum: 2021.05.16
7.990.000 Ft
Mezőhegyesen kulturált lakóparkban 12 millió Forintért eladó.
Dátum: 2021.02.25
12.000.000 Ft
Sürgősen, kedvező áron eladó családi ház, telekkel, külföldi munkavállalás miatt.Üres, bútorozatlan, beköltözhető. Békés megyében, Belsőkamaráspusztán, kulturált környéken elhelyezkedő ingatlan,...
Dátum: 2020.08.03
1.500.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.