Betöltés...

Magyarbánhegyes Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Magyarbánhegyes
További 7 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 3 db hirdetés helyett 10 db hirdetés között böngészhet..

3 találat - 1/1 oldal
rss
Eladó Magyarbánhegyesen egy kifogástalan állapotú, tetőtér beépítéses családi ház 1100 m2-es telken. Az ingatlan beton alapra, beton lábazattal és tégla falazattal épült, melynek homlokzata Dryvit...
Dátum: 2021.04.15
.Békés megye Magyarbánhegyes 2 szobás összkomfortos ház udvarral termőfölddel ,melléképületekkel eladó.Belülről teljesen felújitott ablakcsere,fütés, gipszkartonfal ,kamerázva stb,kivülről van még...
Dátum: 2021.02.01
Magyarbánhegyesi külterület 061/29 hrsz., összesen 64,65 aranykoronás, 2,66 hektárnyi jó minőségű, gondozott, gaztalan szántóföldet kínálok eladásra.
Dátum: 2020.12.21

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.