Betöltés...

Zsámbok - Ingatlaniroda ajánlatából Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Zsámbok - Ingatlaniroda ajánlatából
További 6 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 2 db hirdetés helyett 8 db hirdetés között böngészhet..

2 találat - 1/1 oldal
rss
Zsámbokon eladó belterületi,1496 nm-es összközműves telken, egy 90 nm-es vegyes falazatú családi ház. Minden közmű a házba bekötésre került. A házban konvektoros fűtés üzemel, de a meglévő kémények...
Dátum: 2022.07.30
23.000.000 Ft
Hivatkozási szám: 285739 Zsámbokon eladó kiváló állapotú, több generáció számára is alkalmas ingatlan műhellyel, irodával és kétállásos garázzsal! A telek 2090 nm, első részében több épület...
Dátum: 2022.07.30
73.900.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.