Betöltés...

Tóalmás - Használt Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Tóalmás - Használt
További 19 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 2 db hirdetés helyett 21 db hirdetés között böngészhet..

2 találat - 1/1 oldal
rss
ELADÓ PEST MEGYÉBEN, TÓALMÁS TELEPÜLÉS csendes, KEDVELT mellékutcájában KIS PARASZT HÁZIKÓ. A 75 m2-es ingatlan nagyrészt FELÚJÍTOTT, 2 SZOBÁS, KÖZPONT KÖZELI, 1860 m2-es telken fekszik. A ház...
Dátum: 2021.04.01
18.900.000 Ft
ELADÓ TÓALMÁS CSENDES részén, egy 67 nm két és fél szobás ingatlan, 1089 nm telekkel. Szerkezete beton alapon téglaépület. A házba lépve az étkezős konyhába érkezünk, mely járólapos. Innen nyílnak...
Dátum: 2021.03.30
12.000.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.