Betöltés...

Eurostar Btf Bojli Dobócső 23 Mm 90 Cm

Ez a Bojli Dobócső könnyű, kiváló minőségű, tartós és strapabíró anyagból készült. Ezt a modellt egy kényelmes és ergonomikus, csúszásmentes gumi markolattal is ellátták. Kifejezetten a partról való nagy távolságú és pontos etetésre lett fejlesztve. Használatával rövid idő alatt nagy mennyiségű bojli juttatható be az etető helyre, vagy kiszemelt horgászhelyre. Kialakításának és formájának köszönhetően egy, vagy kétkezes technikához is kiválóan használható. Kellő gyakorlat elsajátítása után, könnyedén elérhetők vele a nagy és pontosan etetett távolságok is. A speciális, hattyúnyak kialakításnak a dobócső végén fontos szerepe van, mivel ez a kialakítás a bojlit lendület hatására hihetetlen mértékben felgyorsítja. Maximálisan 23mm-es átmérőjű bojlikhoz használható.

Méret: 23mm/90cm

Tovább
Adatlap
Ár: 3.520 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2023.09.18
Eddig megtekintették 36 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Eurostar Btf Bojli Dobócső 23 Mm 90 Cm
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Eurostar Btf Bojli Dobócső 23 Mm 90 Cm" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!