Betöltés...

Elektromos Kapásjelző, horgász csipogó, horgászbot, állíthat

Elektromos horgászbot kapásjelző. A kapásjelző LED-es visszajelzést valamint állítható hangerősége és hangszínben add visszajelzést horgászat közben kapás esetén. A hangerősség nyomogombal állítható, valamint több horgász esetén, több kapásjelző használatakor a hangszín is változtatható. Áramellátásról 9V-os elem gondoskodik (tartozéka). A csipogó része ki vezetékelhető, így akár távolabb (sátor) elvezethető a jele. Nyomógomb segítségével állítható az érzékenysége (pl.: nagyobb szélben feljebb lehet állítani, így nem jelez folyamatosan a készülék). Extra funkciója a baloldalon lévő kék LED sor, mely kapásvisszajelzőként szolgál, azaz kapás esetén a kapásjelző a damil sebessége alapján jelez vissza a LED-ek által. Gyakorlatban, ha a hal viszi a csalit, horgot akkor jól látható, hogy megindul a LED azaz nem csak ?csipkedi?.

Tovább
Adatlap
Ár: 3.890 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.07.27
Eddig megtekintették 272 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Elektromos Kapásjelző, horgász csipogó, horgászbot, állíthat
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Elektromos Kapásjelző, horgász csipogó, horgászbot, állíthat" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!