Könyvek rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Gasztronómia Könyv A keresett kifejezés: Gasztronómia Könyv
További 871 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 395 db hirdetés helyett
1.266 db hirdetés között böngészhet..
Szerző: Krzysztof Varga Európa Könyvkiadó, 2015 Újszerű állapotú használt könyv. Újszerű állapotú használt könyv. A magyar turista, gondolom, Magyarországot látogatja a...
Szerző: Samantha Verant Next21 Kiadó Kft., 2022 Akkor is le tudod főzni őket, ha már nem érzel ízeket? Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már...
Szerző: Ruth Reichl Kulinária Kiadó, 2009 Jó állapotú használt könyv. Jó állapotú használt könyv. Ruth Reichl a modern gasztronómia egyik legjelentősebb, sokoldalú személyisége:...
Szerzők: Dr. Mák Erzsébet, Vékony Blanka SpringMed Kiadó, 2024 Manapság egyre nehezebb eligazodni a divatdiéták között. Szinte lehetetlen naprakészen követni a megjelenő irányzatokat....
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2020 Jamie Oliver az elmúlt 20 év alatt tévés szakácsból a gasztronómia megkerülhetetlen alakjává vált. Népszerűsége A pucér szakács (2002) magyar...
BABAKÖNYVEK A LEGELSŐ KÉSZLETEM SOROZATBAN MEGJELENT Tudod-e, hogyan kell sütni-főzni, megteríteni a vendégeknek? Vagy azt, hogy milyen eszközöket használ anya a konyhában? Ebből a...
Magyar tengeri gasztrokönyv A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt...
Úri és közönséges konyhákon megfordult SZAKÁTS-KÖNYV Egy igazi gasztronómiai ritkaságot tart kezében a tisztelt Olvasó. Ezen kis könyvecske 1801-ben látott napvilágot és a kor...
A paleolit étkezés gyökeresen megváltoztatja az életminőséget, hirdetik rajongói. Most megtudhatjuk, hogy mi az álomalak és az egész napon át tartó, kicsattanó energia elérésének...
Horváth Ilona szakácskönyv /bőrkötéses/ Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...
Szerzők: Julia Child, Alex Prud’homme HVG Kiadó, 2024 „Arra a következtetésre jutottam, hogy én valójában nyilván francia vagyok, csak erről mindenki elfelejtett felvilágosítani.”...
Örökölt családi minták a táplálkozásban és az érzelmi evés Szerző: Lukács Liza Kulcslyuk Kiadó, 2022 A statisztikai adatok szerint a magyarok 62%-a túlsúlyos vagy elhízott....
250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016 Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak...
Helikon Kiadó, 2024 Nagyszerű élmény volt részese lenni ennek a sorozatnak - és úgy látom, nektek is legalább annyi örömet hozott, mint nekem! Jeffrey Holland Mikor 1988 decemberében a...