Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g
Ár: 647 Ft
A Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g kiváló csemege, amit feltétlen ki kell próbálni. A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Jótékony hatással van a lélekre, ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető. A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre. Ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16). „Egye magát boldoggá!” A csicseriborsó fontos inzulin szabályzó és segítség a pre diabéteszesek számára is, hiszen fogékonnyá teszi a sejteket az inzulin felvételére. Magas rosttartalom, könnyű emészthetőség jellemzi, nagyszerű ízzel. Kiváló csemege, amit feltétlen ki kell próbálni. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Tartsuk távol közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható. Kiszerelés: 90gr
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.10.26 |
Eddig megtekintették 42 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)