10 éves az aprohirdetesingyen.hu
    
Betöltés...

Keresek (felvásárlás) Építőanyag

Építőanyag rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Keresek (felvásárlás)

7 találat - 1/1 oldal
rss
A tetőfedés - javítás területén sok éves tapasztalattal és nagy referenciával rendelkezünk - Megye szerte dolgozunk tetőfedési és javítási munkákat. Fontos, hogy a minőségi munka mellett, kedvező...
Dátum: 2019.04.07
Kőműves vasbakot keresek megvételre.
Dátum: 2019.03.26
Napkollektor, napelem, modern gazdaságos elektromos fűtés rendszerek és ENERGY house rendszerek viszont értékesítésére keresünk olyan számlaképes partnereket, akik tevékenységükből, vagy...
Dátum: 2019.03.03
Tondach keringő cserép kiegészítőit vennék. pl.kúpcserép,zárócserép,kezdő cserép,jobbos-balos záró szélcserép,lemez hófogót,kúpcserép alá szalagot. Új és használt is érdekel.Ár,megbeszélés szerint.
Dátum: 2019.02.22
Vas színesfém hulladék felvásárlás ingyenes szállítás Bontás tereprendezés alu réz vas
Dátum: 2019.02.12
LINÓLEUMOT(PVC PADLÓT)BONTOTTAT INGYEN ELVINNÉM, HA LEHET HASZNÁLHATÓ ÁLLAPOTBAN.BELSŐ FELÚJÍTÁSRA TAKARÁSRA KELLENE.KÖSZÖNÖM.
Dátum: 2019.02.11
Megvételre keresek leszerelt vagy leszerelésre váró Eurotherm Nimbusz 23 kazánt vagy külön működő vezérlőpanelt ehhez a típushoz.
Dátum: 2019.02.02

Új vagy bontott építőanyag hirdetések - Olcsó árak

Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők.

TIPP: 1) Építőanyag vásárlása előtt nézzen szét ingyen elvihető rovatunkba is.