Betöltés...

Helyreigazítási támaszték Buzon PB-01, 28 - 42 mm

Ár: 1.490 Ft

A BUZON rektifikációs támaszték ideális kiegészítők fa deszkákból, OSB lapokból, WPC deszkákból, csempékből és hasonló anyagokból történő padlóburkoláshoz. A BUZON céltáblák ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak, a tengeri sóval és szinte minden vegyszerrel szemben.
A támasztékok a lejtős terep alátámasztására, kiegyenlítésére használhatók teraszok építésénél fa és WPC teraszdeszkából, kültéri burkolatok kőből, kerámiából, fémből és üvegszálas rácsokból. Bármilyen stabil aljzatra vagy szigetelőpanelekre helyezhetők.
A BUZON® állítható céltáblák PB sorozata a speciális tartozékok egyedülálló széles választéka különféle anyagok megtámasztására és a lejtős terep kiegyenlítésére. Fő előnyük a rektifikációs cél nagy fejfelülete. Ez lehetővé teszi a csempék vagy prizmák jobb alátámasztását, és így tökéletes stabilitást és megbízhatóságot biztosít az egész padlónak.
A BUZON® egyenirányító alátámasztékok rendkívül tartós és környezetbarát polipropilénből készülnek, és akár 1000 kg/db terhelést is kibírnak.
A BUZON® egyenirányító céltáblákat gyártó Buzon Pedestal International S.A. európai vállalat évek óta a világ egyik vezető útburkolati és teraszcélpont-gyártója.
Megjegyzés:
30 x 40 mm-es prizma használata esetén a prizmát függőlegesen (a rövidebb oldalra helyezve) szerelje fel. A prizmán lévő célok ajánlott távolsága 45 cm. 40 x 60 mm-es prizma használatakor az ajánlott céltávolság 65 cm.
Termék részletek:

Állítható magasság: 28-42 mm
Az egyenirányító célpont összetétele: 1x alap + 1x fej
Az egyes célpontok teherbírása: 650 - 1000 kg
Anyag:
Polipropilén kopolimer (CPP)
Anyagvastagság 3 - 4,5 mm
Összetétel: 80% újrahasznosított CPP, 20% talkum + UV védő komponens, 100% újrahasznosítható
Alap: átmérő 197 mm, felület 305 cm2
Fej: átmérője 170 mm, felülete 227 cm2
Súly: 232 g
-30°C és +90°C közötti hőmérsékleten használható


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Helyreigazítási támaszték Buzon PB-01, 28 - 42 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: