Betöltés...

3D műanyag Ink Black Diamond fekete falburkolat 50x50 cm

Ár: 1.290 Ft

A 3D térbeli mintákkal egyedi faldekorációkat készíthet otthonában, vagy munkahelyén. Válaszd a fehér és fekete színben is elérhető műanyag falpaneleket, amelyek nagyszerűen alkalmasak a nappali, gyerekszoba, étkező, konyha és a hálószoba díszítésére. Ismerd meg dekorpanel és falburkolat kínálatunkat, és rendelj gyors szállítással a Kerma Design webáruházból! Tedd különlegessé a lakás felújítását minőségi burkolatainkkal. A dekor falpanelek és burkolatok kiváló alternatívái lehetnek a hagyományos festett falaknak vagy akár a tapétának is. Az 50 x 50 cm-es panelek méretének köszönhetően egyszerűen kiszámolhatod, mennyire van szükséged az adott falfelületre. A falipanelek általában gyorsan és egyszerűen telepíthetők, így időt és munkát takaríthatunk meg a felújítás során. Könnyen kezelhetők, mivel tetszőleges méretre vághatók és egyszerűen rögzíthetők. A felhelyezésükhöz nem szükséges szakértőnek lenni, csupán oldószermentes barkács- vagy műanyagragasztóra van szükség.


 


Strapabíró dekorburkolat:

Az 1 mm vastagságú műanyag kemény felületet biztosít, amely jól ellenáll a mechanikai hatásoknak. Vízálló műanyag burkolat, mellyel díszítheted fürdőszobádat, hiszen a műanyag teljesen vízálló, és a szennyeződéseket könnyen eltávolíthatod nedves törlőkendővel. A  panelek megfizethetőek, tartósak és kevés karbantartást igényelnek, így hosszú távon költséghatékony megoldást jelentenek.


Fesd a kívánt színre!

A fehér falpanelek nem igényelnek festést, de ha más színre vágysz, vízbázisú festékkel könnyedén átfestheted őket. A szórófejes festék praktikus és gyors választás lehet. Ha fekete dekor falpanelt keresel, válaszd a gyárilag fekete típusokat. Egyszerű felragasztás, a könnyű súlyú lapok könnyen kezelhetők és házilag is beépíthetők. A műanyag falburkolat felragasztásához a Soudal T-rex transzparens ragasztót ajánljuk. 1 tubus ragasztó 2 m2 panel felragasztásához elegendő.


Dizájnos 3D-s mintázatok:

Tedd igazán különlegessé otthonod vagy üzleted falait! A 3 dimenziós formák látványosan kiemelkednek a síkból, így ideálisak a belsőépítészeknek, lakberendezőknek, felújítóknak, akik izgalmas térbeli dekorációt, modern falburkolatot keresnek. Gyakran nem az egész helyiséget, hanem csak egy-egy meghatározott falrészt emelnek ki 3D faldekor panelekkel. Ezek a falpanelek tökéletesek festett, tapétázott és gipszkarton felületek díszítésére. Használhatod nappaliban, tv háttérfalként, hálószobában, ágyvégként, előszobában, konyhában, gyerekszobában, gamer szobában, irodában, szórakozóhelyen, szépségszalonban, hotelekben stb. Webáruházunkban további falpanel ötletet, inspirációt találsz blogunkban.

1 négyzetméter falfelület díszítéséhez 4 darab 50x50 cm-es panelre lesz szükséged.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "3D műanyag Ink Black Diamond fekete falburkolat 50x50 cm" című hirdetést látja. (fent)