Betöltés...

POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l

Ár: 19.454 Ft

A PolyHMG fertőtlenítő eltávolítja a a szerves eredetű elszíneződéseket és szagokat. Erős algicid ("algaellenes") hatása van. Nem tartalmaz hozzáadott klórt, alkoholt, aldehidet, fenolt, nátronlúgot, formaldehidet vagy nehézfémeket, és kiegyensúlyozott a pH-ja. Minden típusú baktériumot, vírust, algát és gombát elpusztít, és új kutakban még a vízelemzés előtt ajánlott használni.
A PolyWELL fertőtlenítő aknák, kutak, víz és visszatartó medencék fertőtlenítésére szolgál, elsősorban árvíz után vagy hosszú ideig nem használt kutakhoz. Ennek a fertőtlenítőnek a használata elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását. Megelőzésként is alkalmas, ahol a baktériumok felhalmozásának köszönhetően a vizet hosszú ideig tisztán és jó minőségben tarthatja meg.
Alkalmazási területek:

kutak
tavak
tartályok
víztározók
visszatartó medencék


HOGYAN MŰKÖDIK A POLY PIPE WELL 1l fertőtlenítő?
Az antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező PolyHMG egy alkilvegyület guianidin alapú kopolimerrel. A PolyHMG baktericid funkcióját elsősorban annak köszönheti, hogy a guanidin funkciós csoportjai képesek kötéseket kialakítani a patogén mikrobák sejtmembránjával. Kötődéskor a guanidinek funkcionális csoportja behatol a sejt citoplazmájába, és elnyomja annak szabályozó funkcióját. Ennek megzavarása miatt a sejt nem tud megfelelően működni, és végül meghal.

A sejtpusztulási folyamat leírása:

a PolyHMG biocid molekula behatolása a mikroba sejtmembránján
az elnyelt PolyHMG molekulák szétszóródása a sejtfalon
a citoplazmatikus sejtmembrán felbomlása és megsemmisülése
a sejt tartalma a destabilizált sejtmembránon keresztül jut az intercelluláris térbe
bekövetkezik a sejtpusztulás


Minden hatás vírusok, gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, gombák és protozoonok ellen irányul. Másrészről a PolyHMG nem károsítja a nagyobb szervezetek (azaz emberi és állati sejtek) sejtjeit, eltérő molekuláris szerkezetük és biokémiai tulajdonságaik miatt (például sejtjeink koleszterint tartalmaznak, ami segít stabilizálni sejtmembránunkat) valamint a citoplazmánk és a sejtmagunk közötti eltérések miatt.
A PolyHMG termékek a biztonságos anyagok közé tartoznak, amelyek lenyelve vagy bőrrrel történő érintkezés során alacsony toxicitásúak. A PolyHMG allergiás kontakt szempontjából a legalacsonyabb III.osztályba tartozik, azaz nem okoz allergiát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l " című hirdetést látja. (fent)