Betöltés...

Eladó nyaraló Balatonfenyves, Balatonfenyves, partközeli ház!

Ár: 149.000.000 Ft

Balatonfenyves szívében a szabadstrand közvetlen közelében (60 m) kiváló adottságokkal rendelkező minőségi anyagokból épített kétszintes nyaraló keresi leendő tulajdonosát teljes berendezésével együtt.

Az ingatlan teljes területe 242 m2, az épület területe 2x60 m2 melyhez mindkét szinten tágas terasz tartozik, biztosítva a nyugodt természetközeli kikapcsolódás lehetőségét.

A két lakrész ugyan közös udvarral, de külön bejárattal rendelkezik, szintenként hálószobák, nappali, amerikai konyha és fürdőszoba helyiségekkel.

A 2022-ben végrehajtott felújítás során teljes körű villamos hálózat fejlesztés történt, az alsó szint mennyezetén gipszkartonnal elburkolt hangszigetelés lett kialakítva.

Kiváló minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az ablakok szúnyoghálóval és alumínium redőnyökkel is fel lettek szerelve.

A nyaralóban a villany és a vezetékes víz teljes körűen rendelkezésre áll, a vezetékes gáz a épület sarkáig lett kialakítva. A fűtés jelenleg hűtő-fűtő klíma berendezéssel biztosított.

Az ingatlan berendezése, felszereltsége igényes és ízléses is egyben, felszereltsége kiváló, jelenleg is szálláshely szolgáltatásnak ad helyet, szintenként 8-8 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

Az udvar zárt, részben térkővel fedett, az autók parkolása biztosított.

Az ingatlan gyalogosan egy percre található a Balaton parttól, mégis nyugodt, csendes környezetben található.

A nyaralótól 400-800 méter távolságra található ABC, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, posta. A tömegközlekedés kiváló, a vasútállomás 300 méter, az autóbusz megálló 400 méter távolságra van.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371150
Tulajdonságok
Település: Balatonfenyves
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Balatonfenyves, partközeli ház!
Telek nagysága (m2) : 242
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 7
Fűtés: Egyéb fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.29
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Eladó nyaraló Balatonfenyves, Balatonfenyves, partközeli ház!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat