Betöltés...

Eladó 52 nm-es Felújított Üdülő, nyaraló Gánt

Ár: 27.490.000 Ft

Eladó Gánt Gránás területen egy 966m2 zártkerti ingatlan. Dombokkal és erdővel körülvet kis ékszerdoboz, ami a csend és nyugalom szigete. 
Az ingatlanon lévő bruttó 52 nm-es régi présház és pince 2023-ban teljes körűen felújításra került; a víz- és villanyvezeték kiépítésével, új nyílászárók beépítésével, valamint komplett tető cserével. A tető pírszigeteléssel, cserepes lemezzel lett borítva. A présház külső falazata 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapott, Henkel lélegző vékonyvakolattal. A belső térben a ház áthidaló gerendázata festékkel kiemelésre került a térből, ami a régi idők látványát hozza vissza. A belső falazatot a présházban és a pincében is Henkel légporozus vakolattal vonták be a légáteresztés elősegítése érdekében. Az épületben egy légtérben pihenő sarok és konyhapult található beépített konyhai gépekkel. A burkolat mind a két helységben fa mintázatú járólap. Télen a fűtésről nyáron a hűtésről egy interneten keresztül vezérelhető Daikin klíma gondoskodik. A klíma fűtés kiváltható akár fatüzelésű kandallóval, mivel az épületben felújításkor új kémény került kiépítésre. A szigetelésnek és a 60 cm vastag falaknak köszönhetően nincs sok dolga egyik időszakban sem. A tetőtér félkész állapotban van, ahol egy szoba kialakítására van lehetőség. Némi átalakítással állandó lakhatásra alkalmas.
A boltíves pince külső támfala is újjászületett a felújítás alkalmával, szép Sóskúti kővel egy új fal került megépítésre a pincét körbezárva. A pincében a belső klímájának köszönhetően télen –nyáron kiváló helyszíne lehet beszélgetéseknek, borozgatásoknak, baráti összejöveteleknek.
A kertben frissen ültetett gyümölcsfák, valamint babérmeggy sövény került telepítésre.
A telken vezetékes vízszolgáltatás és 1x32 A áramszolgáltatás érhető el, a kommunális szemétszállítás megoldott.
A fenti ingatlan a Vértes tálvédelmi körzetében található kis ékszerdoboz. Ha elszökne, a világ elöl, vagy csak pihenésre vágyik, kérem hívjon és tekintse meg ezt a csodát.
Iár.: 27.490.000,-Ft
Tel.: 06-20-569-5588
Tulajdonságok
Település: Gánt
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 966
Épület hasznos területe (m2) : 52
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Eladó 52 nm-es Felújított Üdülő, nyaraló Gánt" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ingatlanbolt - Adósképviselet