Betöltés...

Eladó 71 nm-es Üdülő, nyaraló Csopak

Ár: 350.000.000 Ft

Csopak és Balatonfüred között a Kerekedi Öbölben, természet közeli, csodálatos, csendes, nyugodt környezetben, két egymás mellett lévő két külön helyrajzi számon, 1/1-es tulajdonban lévő, tehermentes, egyben eladó vízparti terület. A Balatonfüredi Kisfaludi Strand pár perces sétával elérhető.

A két telek összesen 1249 m2. A telek vezetékes vízzel, villannyal, és csatornával ellátott, bekerített.

Az ingatlan két helyrajzi számon szerepel. A 692 m2 ingatlan tulajdonlap szerinti besorolása: külterület, 3, gazdasági épület udvar, a másik 557 m2 ingatlan besorolása külterület, rét. Művelési ágból nem kivont, így érinti a földtörvény, ki kell függeszteni.

A felépítménnyel rendelkező telken lévő épület ami alapterületben 51 m2 + 20 m2 tetőtér, felújítást lehet 71 m2-en engedélyeztetni és végezni. A másik telken 20 m2 pince épült a 70-es években. Egyébként a környéken mindenki felújított.

A telek szélességében ami kb. 17,5 méter, nád található. Innen való kijutás az 1963-ban épített mintegy 50 méter hosszú fa pallókon lehetséges a nyílt vízig. A stég amire érkezünk, 2012-ben engedéllyel készült, amire bérleti díjat kell fizetni és 4 évente kell hosszabbítani a Vízügyi Igazgatóságnál. 2026 október 31-ig van rá érvényes szerződés.

A Tulajdonos feltöltést alakított ki engedéllyel a rét besorolású ingatlanon 144 m2 félkör ívben. 1999 óta érvényes bérleti szerződése van erre a területre a Balatoni Vízügyi Igazgatósággal,éves szinten fizetve. Öt évente kell hosszabbítani a szerződést. A jelenlegi szerződés 2028. április 30-ig szól.

Az ingatlan elhelyezkedése, környezete mindazok számára ideális,akiknek fontos a nyugalom,csend,természet,ebben a rohanó világban.

Amennyiben felkeltette érdeklődését,a hirdetés, kérem vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, állunk szíves rendelkezésére! Egyeztetett időpontban tudjuk mutatni az ingatlant.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4677 Nívó ingatlan: N4677
Tulajdonságok
Település: Csopak
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1249
Épület hasznos területe (m2) : 71
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Eladó 71 nm-es Üdülő, nyaraló Csopak" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nivó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda