Ocimum sanctum Ez az apró termetű, sűrű, zöld cserje levendulás árnyalatú virágokat hoz, és az árvacsalánfélék családjába tartozik. A Délkelet-Ázsiában honos és olykor szent...
Úgy gondolod, hogy te sosem leszel képes tökéletes, aprólékosan kidolgozott virágos díszeket készíteni a tortáidra?
Nem kell cukrászmesternek lenned ahhoz, hogy tökéletes...
Kápráztass el mindenkit gyönyörű virágos tortáiddal!
Ezzel a 7 részes gerbera sziluett kiszúró készlettel te is egyszerűen és gyorsan elkészítheted az élethű fondant virágokat!...
Ezzel a Virágos és leveles barokk minták szilikon fondant formázóval gyönyörű díszeket készíthetsz tortáidra!
Hőálló, ezért süthető és fagyasztható. Rugalmas szilikon...
Szeretsz különleges dekorációval előrukkolni a tortáidon? A 9 részes orosz díszítőcső készlet habzsák csatlakozóval segítségével gyönyörű krémvirágokat készíthetsz a...
Szeretnél olyan tortákat készíteni, amelyek mindenkit lenyűgöznek? A 7 cm-es rózsafej szilikon fondant formázó a te titkos fegyvered lesz, hogy lélegzetelállító díszeket alkoss. Ez a...
Készíts csodás tortákat Karácsonyra vagy Mikulásra! Ha valami elegánsabb díszítést szeretnél rá és nem például hóembert, akkor a mikulásvirág illik hozzá a legjobban!
Ezzel a...
A virágok minden tortán jól mutatnak és feldobják az egyszerű fehér tortákat is. Ezzel a Rózsafej szilikon fondant formázóval pár pillanat alatt elkészülünk a mutatós virág...
Szeretnéd elkápráztatni az ismerőseidet csodás tortáiddal?
Készíts lélegzetelállító virágos cukorcsipkét tortáidra ezzel a kis kerek szilikon cukorcsipke sablonnal.
A...
Szeretnéd elkápráztatni az ismerőseidet csodás tortáiddal?
Készíts lélegzetelállító virágos cukorcsipkét tortáidra ezzel a közepes kerek szilikon cukorcsipke sablonnal.
A...
Te is készíthetsz tortáidra bugás virágookat otthon , csak megfelelő eszköz, jó minőségű fondant vagy marcipán massza és némi gyakorlás kell hozzá!
Ezekkel a díszes...
Szeretnél gyönyörű marcipán rózsákat készíteni?
A nagy méretű rózsaszirom kiszúró készlettel könnyű dolgod lesz.
A fondantot, marcipánt nyújtsd ki, a felületét szórd meg...