Betöltés...

Eladó 130 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Dunapataj Csatorna mellett

Ár: 67.000.000 Ft

Bács-Kiskun megye Dunapataj Szelidi-tónál hatalmas nyaraló eladó. Az ingatlan 1992-ben épült, beton alapra téglából. A ház kétszintes elrendezésű, melyben a földszinten nagy nappali, konyha, wc, kamra és egy garázs kapott helyet. Az emeleten 3 hálószoba, közlekedő és fürdőszoba található meg. Mind a két szinten egy- egy terasz is épült. A hatalmas parkosított kertben ( 1800 nm) tartozik még egy 8x4 méteres medence, római lépcsővel és a hozzá tartozó gépházzal. A ház rendszeresen karban tartott. Az ingatlan előtt folyik a csatorna. Ajánlom nagy családoknak, Akik csöndes, nyugodt és természetközeli helyen szeretnének nyaralót vásárolni.
Akik egy tágas nagy nyaralót terveznek vásárolni, ahol akár két család is elfér egyszerre. Akik a nagy telek adta lehetőségeket kihasználva esetleg bővíteni szeretnék például bungalókkal bérbeadás céljából. Akik szeretnék élvezni egy saját medence adta előnyöket. Akik életvitel szerűen egész évben vagy hosszabb időtartamokat szeretnének itt tölteni. Akik a nyaraló adottságait tekintve, bérbeadás céljából tervezik megvásárolni.
Bővebb információért hívjon bizalommal.
Tulajdonságok
Település: Dunapataj
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Csatorna mellett
Telek nagysága (m2) : 1800
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 130 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Dunapataj Csatorna mellett " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont iroda